۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۳۲

در نشست خبری فیلم مطرح شد؛

«سینما شهر قصه» برای عاشقان سینما است/ چرا تنها فیلم نمی‌سازم؟

«سینما شهر قصه» برای عاشقان سینما است/ چرا تنها فیلم نمی‌سازم؟

کیوان علیمحمدی کارگردان فیلم سینمایی «سینما شهر قصه» از فیلم‌های حاضر در بخش سودای سیمرغ سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر این اثر را فیلمی برای عاشقان سینما توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری فیلم سینمایی سینما شهر قصه به کارگردانی کیوان علیمحمدی و علی‌اکبر حیدری با حضور کارگردانان این فیلم و دیگر عوامل با اجرای فرزاد حسنی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

کیوان علیمحمدی در ابتدای این نشست درباره اینکه چرا به تنهایی فیلم نمی‌سازد، گفت: فیلمسازی کار جدی و سختی است و همه می‌دانند من به خاطر استرس کار، روز اول فیلمبرداری فرار می‌کنم. به همین دلیل همیشه با یک کارگردان دیگر همکاری می‌کنم.

وی درباره اینکه چرا مانند کارهای قبلی با امید بنکدار کار نکرده است، توضیح داد: درحال حاضر تعداد زیادی از هنرمندان سینما بیکار هستند و خانه‌نشین شده‌اند،؟ درباره بنکدار باید بگویم که به دلیل مشکلاتی که سر فیلم گیلدا برای ما پیش آمد، امید بنکدار تصمیم گرفت فیلم نسازد، اما فکر می‌کنم کار بعدی خود را ۳ نفره کارگردانی کنیم! البته تاکید می‌کنم که بنکدار در طول ساخت این فیلم هم کنار ما بود.

علی اکبر حیدری بیان کرد: این فیلم حاصل یک حال بد بود، بعد از مشکلات گیلدا تصمیم گرفتیم دوباره بلند شویم و فیلم بسازیم. ما سینما شهرقصه را ساختیم و خوشبختانه استقبال خوبی از آن شده است.

علیمحمدی بیان کرد: هنگام انقلاب ۶ سالم بود و با یکی از دوستان سیاوش مفید فیلم می‌دیدیم و همیشه با خود می‌گویم چرا استعدادهای بزرگ سینما جایشان امروز خالی است.

آیدین ظریف طراح صحنه هم توضیح داد: هر فیلم برای خود یک تجربه است اما این فیلم برای همه ما سخت بود ما خوشبختانه این فیلم با کار گروهی پیش رفته است.

شیده محمودزاده طراح لباس نیز بیان کرد: برای طراحی لباس تحقیقاتی کردم طراحی لباس را انجام دادم البته سکانس‌های انقلاب همه بازسازی شده است و ما از صحنه‌های آرشیوی استفاده نکردیم.

حیدری در ادامه گفت: چیزی که داشتیم، عشق ما به سینما بود و می‌خواستیم فیلمی بسازیم که همه سینمادوستان از دیدن آن لذت ببرند.

علیمحمدی نیز تاکید کرد: امیدوارم این پختگی در همه ما به‌وجود بیاید تا خط‌کشی‌های سینمای ایران را برداریم و فکر نکنیم سینمای ایران از سال ۵۷ آغاز شده است. این فیلم یک نوع ستایش و عشق به سینما است و امیدوارم این فیلم سر سالم به زمین گذارد.

حامد کمیلی گفت: زمانی که فیلمنامه را خواندم، می‌دانستم این فیلم را بازی می‌کنم. تنها ترسی که نسبت به این فیلم داشتم این بود که این فیلم حد وسط نداشت، یعنی یا خوب بود یا بد اما امروز پای این فیلم ایستاده‌ام. با اجازه دوستان می‌خواهم این فیلم را به بهروز وثوقی تقدیم کنم.

علی اوجی نیز توضیح داد: زمانی که این فیلم به من پیشنهاد شد درگیر یک سریال بودم اما بعد از خواندن فیلمنامه دیدم حرف دل من و حرف دل همه کسانی است که عاشق سینما هستند، به همین دلیل بازی کردن در فیلم را پذیرفتم. کیوان علیمحمدی به خوبی می‌داند چه چیز می‌خواهد و به همین دلیل کار کردن با وی راحت است.

مرتضی پورصمدی فیلمبردار نیز بیان کرد: اینکار حاصل جنون خوش‌خیم گروهی است که ۲۰ سال است با هم کار می‌کنند.

حیدری بیان کرد: با امید و کیوان از زمان ساخت فیلم ارغوان همکار بودم، فیلم سینما شهرقصه از اول با یک گپ ساده شروع شد و کم کم تبدیل به یک طرح و داستان شد.

علیمحمدی نیز در پایان گفت: آقای مصباح که یک گره بزرگ در مسیر ساخت فیلم گیلدا را هم برای ما باز کرد، در این فیلم نیز سرمایه گذاری کرده است.

کد خبر 4849893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha